De Unge Biodiversitetsambassadører

De Unge Biodiversitetsambassadører (DUB) er en forening for unge mellem 15 og 35 år, som arbejder for at beskytte vores vilde natur og bremse biodiversitetskrisen. DUB består af biologistuderende, naturformidlere og andre unge engagerede naturforkæmpere. De er stærke aktører på Naturmødet, afholder positiv aktivisme som f.eks. KridtBlitz og var en del af juryen da Danmarks Vildeste Kommune skulle kåres at den tidligere Miljøminister Lea Wermelin.

Deres mål og værdier

De Unge Biodiversitetsambassadører (DUB) vil stoppe tilbagegangen af biodiversitet, samt oplyse om dens vigtighed ved at inddrage andre unge i at påvirke beslutningstagere til at tage ansvar og handle derpå.

De arbejder ud fra positiv og engagerende formidling, i øjenhøjde for børn og unge – men også for voksne – med et vidensbaseret udgangspunkt.

Deres forening

De Unge Biodiversitetsambassadører (DUB), er unge mellem 15 og 35 år, som arbejder på at repræsentere og beskytte vores vilde arter og vilde natur.

De har medlemmer i hele Danmark, og afholder månedligt virtuelle møder.

De afholder hvert år også et stormøde, hvor de mødes fysisk på et naturområde, for at afholde generalforsamling, nære det sociale sammenhold og nørde naturen sammen. Stormødet er også en god anledning for dem til at planlægge og inspirere hinanden til forskellige aktiviteter for det kommende år.

Til daglig arbejder de ud fra en klassisk organisationsstruktur, med en høj grad af medlemsinddragelse og demokratisk dialog i beslutningsprocesserne.

Læs mere om DUB på www.deungebio.dk