Mød vores ambassadører

Udtalelse fra Torben Kaas, formand i Danmarks Sportsfiskerforbund

“Gennem People United for Nature er der potentiale for, at naturprojekter kan få opmærksomhed og støtte fra et bredt udsnit af befolkningen. På den måde styrker det danskernes ejerskab til naturgenopretning, og det bliver der brug for, når vi i de kommende år skal genskabe den tabte natur i Danmark.”

“Vi håber at kunne byde ind med et eller flere projekter, som koncertgæster kan støtte gennem People United for Nature.”

Medstifter og leder Christian Gade Bjerrum fra Bæredygtigt Kulturliv NU udtaler:

“Det er med stor begejstring at vi byder dette publikumsinitiativ velkommen. Vi har længe set en stærk bæredygtig bevægelse blandt kulturmedarbejdere på tværs af Danmark. Men at vi nu også ser et publikumsinitiativ rejse sig gør det lettere at accelerere den nødvendige bæredygtige omstilling af vores samfund.”

Medstifter og leder Jacob Teglgaard fra Bæredygtigt Kulturliv NU udtaler:

“Når publikum kræver bæredygtige løsninger, så kan selv politiske beslutningstagere se pointen. Vores samarbejde med People United for Nature består bl.a. i at sørge for, at alle billetudbydere bliver en del af initiativet og samtidig kigger vi på nordiske samarbejder, så alle publikumsgrupper får muligheden for at vælge det grønne klik.”

Morten Marcher, forsanger i “Die Herren” udtaler:

Muligheden, der nu har åbnet sig for billetkøbere til nogle af vores koncerter, byder vi velkommen. Miljøet er noget jeg har meget fokus på.

Duoen GENTS er bevidste om deres eget klimaansvar. Selvom det er svært at navigere i – selv små ændringer af vaner gør en forskel. De udtaler nedenstående om People United for Nature:

“People United for Nature er et ekstremt vigtigt projekt. Det er vigtigt at vi står sammen om at skabe en grønnere klode. Hvis vi skal opnå en grønnere musikindustri, bliver vi nødt til at samarbejde – både koncertgæster og musikere. Det kan People United for Nature hjælpe med og det støtter vi.” 

Lone Droscher-Nielsen udtaler:

People United for Nature skaber et helt nyt fællesskab på tværs af alder, køn, kulturer og grænser, som ikke er set før. De giver os alle muligheden for at bidrage med et lille beløb, som sammenlagt kan hjælpe projekter både i Danmark og resten af verden, og som skaber en grønnere klode. Dyrene og regnskoven er dét mit hjerte brænder for, og det har jeg tilfælles med People United for Nature.

TELUS et upcoming rockband fra Aalborg, som primært spiller moderne post-punk. De ønsker at skabe et rum, hvor der er plads til fuld indlevelse og store energiudladninger.

“Det bør være tydeligt for alle nu, at den grønne omstilling ikke kun er nødvendig, men også haster! Derfor er vi utroligt stolte af, at støtte op om People United For Nature. Som upcoming-musiker kan det være svært at finde en vej til at gøre sit produkt mere bæredygtigt, derfor er det fantastisk, at der findes foreninger, som tager denne kamp!”