Bestyrelsen

People United for Natures bestyrelse

Formand Martin Bruun, Tømrer 55 år.

“Jeg er med i People United for Nature fordi jeg har 3 børn, jeg gerne vil være med til at give en grønnere verden. Som idémand er jeg glad for, at vi på kryds og tværs kan sætte mere handling bag at hjælpe natur, klima og dyreliv både herhjemme og i udlandet. People United for Nature skaber håb og er et lyspunkt, noget de kommende generationer har brug for. I bestyrelsen står jeg for kontakten til de grønne organisationer og samarbejdspartnere samt strategi og organisering.”

Næstformand, Frank Heidelbach, indehaver af Kræmmerland 54 år.

Mit daglige arbejde i Kræmmerland som blandt andet har loppereoler til secondhand salg og recycling, går godt i tråd med People United for Nature. Jeg har selv 3 piger og ønsker for dem og deres kommende børn en grønnere verden. Det faldt mig helt naturligt at være en det af People United for Nature og er med til at sparre omkring hjemmesiden og koordinering af projekter.

Kasserer og sekretær, Lise Heidelbach, Backofficechef Sol og Strand Feriehusudlejning, 56 år.

”Som mor og farmor tænker jeg meget på, hvordan fremtiden bliver for mine børnebørn og kommende generationer. People United for Nature er med til at støtte projekter, som gør at vi kan se lysere og mere positiv på de kommende årtier. I bestyrelsen står jeg for økonomi, hjemmeside, sekretærfunktionen og kontakten til vores samarbejdspartnere”.

Bestyrelsesmedlem, Freja Nørgaard Bruun, Gymnasieelev 3 G. 22 år.

Jeg er medlem af People United for Nature, fordi jeg ser dette som en unik mulighed for at støtte op om vigtige grønne initiativer både her i landet og i udlandet. Disse projekter er en vigtig brik for at sikre en grøn fremtid til både nuværende og kommende generationer. Som ung kan jeg bidrage med erfaringer og synspunkter som er essentielle for et godt samspil i foreningen.

Bestyrelsesmedlem Claus Bilde, virksomhedsejer 50 år.

“Jeg er med i dette for at deltage mere aktivt i arbejdet med at gøre noget ved klimaudfordringen. Det bliver mere og mere tydeligt, at vi alle skal bidrage og forandringer skal ske, og igennem People United for Nature er der en unik mulighed for at støtte. Jeg bidrager til arbejdet med min erfaring indenfor strategi, organisering, økonomisk styring og bestyrelsesarbejde. Lidt juridisk kan jeg også bidrage med. Jeg støtter desuden flere andre projekter med formålet at gøre kloden grønnere igen.”

Bestyrelsesmedlem, Nanna Løve Mark Hansen, fysioterapeut 26 år.

“Som ung kvinde tænker jeg meget på mine kommende børns fremtid. Jeg ønsker og håber, at de vil komme til at opleve årtier, hvor fremtiden ser lysere ud end det, vi ser i dag. Derfor er jeg med i People United for Nature, der kæmper for at støtte projekter, der har fokus på miljøet. Jeg sætter mit præg på bestyrelsen, ved at komme med input fra en ung kvindes synspunkt.”

Støt via MobilePay

Det nye fællesskab – skaber et grønnere Danmark

MobilePay Projekt
665911 Samlet pulje til støtte
293145 Alle beløb går til Arútam
802648 Alle beløb går til Køge Bugt Stenrev
135823 Alle beløb går til Voer Å’s udløb
743506 Himmelev Folkeskov
312031 Gl. Ålbo Stenrev
Sparekassen Danmark
Reg. nr. Konto nr.
9070 1633012039