Samarbejdspartnere

Fotograf: Frida Gregersen

Bæredygtigt Kulturliv NU

Vi er stolte over, at have et samarbejde med så stærkt et hold som Bæredygtigt Kulturliv NU – ovenfor ser du hele holdet og her nedenfor et citat fra dem til vores sidste pressemeddelelse:

“Det er med stor begejstring at vi byder dette publikumsinitiativ velkommen. Vi har længe set en stærk bæredygtig bevægelse blandt kulturmedarbejdere på tværs af Danmark. Men at vi nu også ser et publikumsinitiativ rejse sig gør det lettere at accelerere den nødvendige bæredygtige omstilling af vores samfund.”

Læs mere om Bæredygtigt Kulturliv NU her

De Unge Biodiversitetsambassadører (DUB) er en forening for unge mellem 15 og 35 år, som arbejder for at beskytte vores vilde natur og bremse biodiversitetskrisen. DUB består af biologistuderende, naturformidlere og andre unge engagerede naturforkæmpere. De er stærke aktører på Naturmødet, afholder positiv aktivisme som f.eks. KridtBlitz og var en del af juryen da Danmarks Vildeste Kommune skulle kåres at den tidligere Miljøminister Lea Wermelin.

Læs mere om De Unge Biodiversitetsambassadører her

Lone Dröscher Nielsen – vores kontakt- og sparringspartner omkring regnskovene på Borneo i Indonesien.

Læs mere om Lone her

People United for Natures Protektor

Sebastian er en af Danmarks førende naturformidlere. Han har i mere end 20 år lavet programmer for børn til DR.

Vi er stolte af, at Sebastian har takket ja til at være protektor for People United for Nature.

Læs mere om Sebastian Klein her

People United for Natures værdier står stærk sammen med Growing Trees Network. Vi er stolte af, at ha’ dem som sparringspartnere samtidig med, at de kan levere skovrejsningsprojekter i hele Danmark, som vi kan støtte.

Tænker du “Hvem er det nu det er?” så kan du måske huske dem fra indsamlingen “Danmark planter træer” på TV2.

Læs mere om Growing Trees Network her