Projekter vi støtter:

De projekter vi støtter er udvalgt i samarbejde med organisationer og andre samarbejdspartnere. Vi kan derfor stå 100 % inde for, at pengene som doneres bruges til det, der er beskrevet under de enkelte projekter.

People United for Nature støtter projekter ud fra følgende principper:

  • Projekter skal kunne medvirke til at forbedre biodiversiteten på lokalt, regionalt eller national plan
  • People United for Nature fokuserer på projekter som sker på initiativ af lokale borgere, grupper eller foreninger. Hvorigennem der sikres, at pengene går direkte til projekter og ikke omfatter administrative omkostninger.
  • Der ydes kun støtte til projekter som kan godtgøre at projekterne ikke kræver tilladelser eller har opnået alle de nødvendige tilladelser, som kræves for at kunne gennemføre de planlagte initiativer. Der kan dog være projekter, hvor pengene deponeres indtil tilladelse er opnået.
  • Projekterne skal gennemføres på arealer, hvor nuværende og fremtidigt ejerskab eller beskyttende lovgivning efterfølgende sikrer at projekter ikke efterfølgende kan omgøres igen som følge af nye ejerforhold eller individer. Dette kan i tilfælde af at arealer udføres på private arealer i visse tilfælde betyde at der stilles krav om at visse brugerrettigheder/- eller begrænsninger tinglyses på berørte arealer.

People United for Nature har kontakt til biologiske eksperter med stor økologisk og forvaltningsmæssig erfaring indenfor land- og vandbaseret økosystemer og herunder erfaring i retablering af naturområder indenfor disse naturtyper. Gruppen bistår People United for Nature med at vurdere såvel konkrete projekters biodiversitetsmæssigt faglige potentiale og praktiske gennemførbarhed.

Vælg hvilket projekt du ønsker at støtte eller støt via vores hovednummer

665911

Projekt Læs MereKort beskrivelse Mobile
Pay
BeløbVerdensmål
FUNDECOIPA Her Opkøb af regnskov29314545.000
Køge Bugt Stenrev HerEtablering af stenrev80264850.000
Voer ÅHerReetablering af Å’ens udløb13582350.000