Rasmus Sebastian Nielsen

Rasmus Sebastian Nielsen er uddannet biolog fra Syddansk universitet

Rasmus Sebastian Nielsen har arbejdet 5 år som formidler i Odense Zoo, som konsulent for Randers Regnskov og som Chefzoolog i Knuthenborg Safaripark med ansvaret for næsten 1000 dyr, og ligeledes stod for projektledelsen af flytningen af Danmarks fire sidste cirkuselefanter og opførelsen af deres enorme anlæg.

I 2016 stiftede Rasmus rejsebureauet Panorama Travel sammen med en partner, hvor målet var at skabe enestående natur- og kulturrejser. Rasmus er i dag ansvarlig for alle virksomhedens naturrejser, der alle har et fokus på biodiversitet, bæredygtighed, bevarelse og autentiske oplevelser med naturen, og virksomheden støtter flere naturbevarende initiativer rundt omkring i verden. 

Målet med at sende rejsende ud på enestående naturoplevelser er at danne en relation mellem den rejsende og naturen! Jeg tror, at vi værner meget mere om de elementer i livet , som vi har en god relation til, og ved at skabe bedre forståelse for hvor fantastisk naturen er i hele verden, tror jeg også at vores rejsendes incitament for at vil passe på den og dele deres viden med deres omgangskreds er meget større. Naturen har brug for hjælpende hænder NU, mere end nogensinde! Så på alle måder man kan skabe interesse, forundring og begejstring for naturen, jo bedre for lysten til at passe på den

Jeg har sagt JA til at sidde i det grønne panel hos People United for Nature, fordi jeg gerne vil bidrage med at sikre, at det er valide bevarelses projekter der udvælges, og fordi jeg mener at foreningen har gode muligheder for, at give naturen den håndsrækning som den virkelig har brug for. Kulturbegivenheder og musik drejer sig om sammenhold, og hvis vi virkelig skal gøre en forskel for naturenDet er nu vi skal stå sammen – passe på naturen, og genskabe mere af den. Vi mennesker har evnerne, og derfor er ansvaret vores!