Lone Dröscher Nielsen

Lone Dröscher Nielsen

Hun voksede op i Aabybro i Nordjylland og stødte for første gang på en orangutang, mens hun som fjortenårig arbejdede frivilligt i Aalborg Zoo. Senere, da hun arbejdede som stewardesse for Scandinavian Airlines, meldte hun sig som frivillig til et månedlangt projekt på den indonesiske ø Borneo, og her kom hun i kontakt med orangutanger igen. Fra 1996 til 2010 boede Dröscher Nielsen på Borneo for at redde borneo-orangutangen fra udryddelse som følge af tabet af sit naturlige levested på grund af skovhugst og oliepalmeplantager.

Lone er People United for Natures sparringspartner omkring regnskovene i Indonesien specielt på Borneo, hvor Lone har haft sit virke gennem mere end 20 år.

People United for Nature er stolte over, at Lone har valgt at hjælpe os med at finde egnede projekter, der gør, at vi kan være med til at nå i mål med indfrielsen af FNs Verdensmål til 2030.
Lone boede nær Nyaru Menteng Rescue Center, Kalimantan, Borneo og ledede en specialiseret klinik af dyrlæger og paramedicinere samt en arbejdsstyrke af lokale indonesere, der arbejder som babysittere, der plejer de forældreløse orangutanger i centret.