Det Grønne Ekspertpanel

Vi – i People United for Nature – har et stærkt samarbejde med dygtige fagfolk i hele landet, om at finde de helt rigtige projekter, der gavner biodiversiteten mest muligt. Nedenstående personer har derfor valgt, at give deres tid og kompetencer til at gennemgå vores kommende projekter. Vi ser det som en stor styrke, at panelet er repræsenteret af forskellige aldersgrupper med en bred erfaring. Alle i ekspert panelet er med til at skabe People United for Nature.

Nedenfor er vores panel præsenteret i helt vilkårlig rækkefølge både biologer, naturvejledere, havbiologer og naturformidlere, der alle brænder for naturen. 

Karen Timmermann, Professor i kystøkologi ved Danmarks Tekniske Universitet (DTU) og medlem af Biodiversitetsrådet, som rådgiver regering og folketing om biodiversitet til lands og i havet.

Læs mere om Karen her

Louise Imer Nabe-Nielsen, biolog og specialkonsulent inden for naturforvaltning, vegetationsøkologi og biodiversitet på land.

Læs mere om Louise her

Sara Egemose, Lektor i ferskvandsøkologi, klimatilpasning og naturbaserede løsninger ved Syddansk Universitet.

Læs mere om Sara her

Lone Thybo Mouritsen, havbiolog og leder for forskning og fundraising i Kattegatcentret i Grenaa.

Læs mere om Lone her

Katrine Turner har arbejdet med bynatur, biodiversitet og økosystemtjenester i over 12 år. Hun er specialist i socio-økologiske systemer med erfaring i naturforvaltning, økosystemer og social forandring.

Læs mere om Katrine her

Rasmus Sebastian Nielsen, Biolog fra Syddansk universitet.

Læs mere om Rasmus her

Peter Skødt Knudsen, Biolog og Naturvejleder, TV-vært DR NØRD og TV2 Dyreræs mm, Fridykkerinstruktør, Badesø- og Vildhavekonsulent. 

Læs mere om Peter her

Jens Peder Jeppesen, akvarie- og museumschef på Øresundsakvariet, Biologisk Institut på Københavns Universitet.

Læs mere om Jens her

Charlotte Brown, Forperson og medstifter af DUB. Uddannet biolog med speciale i klimaforandringernes effekt på biodiversitet og entomologi.

Læs mere om Charlotte her

Mads Christoffersen, er seniorkonsulent i Tænketanken Hav, hvor hans fokusområder inkluderer naturbeskyttelse og naturgenopretning af havområder samt fiskeri.

Læs mere om Mads her

Sara Kande, Suppleant i DUB’s bestyrelse, selvstændig naturformidler og uddannet dyrepasser.

Læs mere om Sara her

Erik Haar Nielsen, Biolog og projektleder på projekt Kysthjælper ved Danmarks Sportsfiskerforbund.

Læs mere om Erik her

Martin Sandager, naturformidler og arealforvalter, naturpolitisk-frihedskæmper og pædagogisk formidler af biodiversitet.

Læs mere om Martin her

Jakob Aandstad Sørensen, Naturformidler, Beatboxer og musikproducer m.m.

Læs mere om Jakob her